Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Warhammer 40,000: Space Marine / Steam Key GLOBAL

2.800 Ft
Menny.:db
  • Küldés: 1 órán belül
  • Jogtiszta szoftver
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • A Gamer Ellátón is tárolhatod
  • Viszonteladói kedvezmények
Nem értékelt

Leírás

A termékkulcsok kézbesítése e-mailben történik, a megrendeléstől számított ~1 órán belül!

Öltsd magadra a fáradhatatlan űrgárdisták páncélját és verd vissza a túlerőben lévő idegeneket halálos fegyverarzenálod segítségével.

Merülj el a tudományos fantasztikus irodalom valaha létrehozott leggazdagabb világának semmihez sem fogható kegyetlenségében.

Te vagy Titus százados, az Ultramarines rendház számtalan csatát látott veterán űrgárdistája, a Warhammer 40,000: Space Marine hőse. Orkok milliói özönlöttek el egy Birodalmi Kohóvilágot, a soha véget nem érő háborút vívó emberiség bolygó méretű gyárainak egyikét.

Nem engedheted át ellenségeidnek, de óvakodj e világ árnyainak mélyén rejtező fenyegetéstől.

Mivel a felmentő flotta érkezése várat magára, Titus századosra és űrgárdistáira hárul a kulcsfontosságú létesítmények védelme. Osztaga élén lánckarddal és sorozatvetővel száll szembe az emberiség ellenségeivel.

Zsigeri küzdelem – Légy félelmet nem ismerő, megállíthatatlan űrgárdista. Nem bújsz el, nem rettensz meg semmitől, bármit elpusztítasz, ami az utadba áll.

Hadd arasson a halál – Az innovatív harcrendszernek hála lőfegyveredet közelharcira cserélni nem tart tovább egy szempillantásnál. Sosem nyújtott még ekkora élvezetet ellenfeleid elpusztítása

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.