Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Microsoft Office Pro Plus 2016

7.400 Ft
Menny.:db
 • Küldés: 1 órán belül
 • Jogtiszta szoftver
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • A Gamer Ellátón is tárolhatod
 • Viszonteladói kedvezmények
Nem értékelt

Leírás

A termékkulcsok kézbesítése e-mailben történik, a megrendeléstől számított ~1 órán belül!

Az Office 2016 Pro Plus verzió nyújtotta időtakarékos szolgáltatásokkal, az új, modern megjelenéssel, a beépített együttműködési eszközökkel és az Outlook e-mail-, naptár- és névjegykezelési funkcióival gyorsabban dolgozhat és kommunikálhat. Ezenkívül a dokumentumok a felhőben is menthetők a OneDrive-tárhelyen, amelyet bárhonnan elérhet.  Könnyedén kezelheti e-mailjeit, naptárát, névjegyeit és feladatait. A push e-mail-támogatás révén a beérkező üzenetek mappája mindig naprakész, a beszélgetési nézet az egymáshoz kapcsolódó üzeneteket csoportosítja, a naptárakat pedig a tervezés érdekében meg lehet tekinteni egymás mellett is. A Word csúcsminőségű szerkesztő, áttekintő és megosztó eszközökkel professzionális megjelenésű dokumentumokat készíthet. Az új Tervezés lapon gyorsan hozzáférhet különböző funkciókhoz, az Intelligens keresés pedig kapcsolódó környezeti információkat jelenít meg az internetről, közvetlenül a Word alkalmazáson belül. Az Excel adatait új, intuitív módszerekkel elemezheti és jelenítheti meg a megújult kezelőfelület, valamint kedvenc billentyűparancsai révén. Az időtakarékosság érdekében olyan funkciókat használhat, mint az Analysis Toolpak, a Szeletelők és a Képletszerkesztő, így a lényegre összpontosíthat.  PowerPoint ötleteit új diaátmenetekkel és a továbbfejlesztett Animációk munkaablakkal készítheti el, másokkal közösen dolgozhat rajtuk, majd eredményesen bemutathatja őket. A diák melletti, témakörökbe rendezett megjegyzések segítenek a visszajelzés bemutatókba való beépítésében. A OneNote az Ön egyéni digitális jegyzetfüzete, amelyben egy helyen tárolhatja a jegyzeteket, ötleteket, weboldalakat, fényképeket, sőt, a hangokat és videókat is. Mindent magával vihet, akár otthon van, az irodában vagy úton, miközben másokkal együttműködhet és megoszthatja velük munkáját. Az Ön igényeinek kiszolgálása bármikor, bárhol jelentkezzen be az Office 2016-ba, és a OneDrive segítségével bármilyen eszközön zökkenőmentesen elérheti a legutóbb használt dokumentumokat.

Rendszerkövetelmények:

 • Proc esszor-követelmények1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb, x86-os vagy x64-es processzor SSE2 támogatással
 • Operációsre ndszer-követelményekWindows 7 vagy újabb, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012
 • Memória-követelménye k1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)
 • Merevlemez-követelmén yek3 GB szabad terület a merevlemezen
 • Kijelző-követ elmények1024 x 768-as felbontás
 • GrafikaA hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 10-es grafikus kártya szükséges.
 • Multi-touchA multi-touch funkciók használatához érintéssel vezérelhető eszköz szükséges. Azonban minden szolgáltatás és funkció mindig elérhető billentyűzettel, egérrel vagy egyéb szokásos, illetve mozgáskorlátozottaknak szánt beviteli eszközzel is. Figyelem! Az új érintős szolgáltatások Windows 8 és újabb rendszerekre vannak optimalizálva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.