Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Microsoft Office Outlook 2019

6.900 Ft
Menny.:db
  • Küldés: 1 órán belül
  • Jogtiszta szoftver
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • A Gamer Ellátón is tárolhatod
  • Viszonteladói kedvezmények
Nem értékelt

Leírás

A termékkulcsok kézbesítése e-mailben történik, a megrendeléstől számított ~1 órán belül!

Akadálymentességi problémák javítása egy kattintással

A nemzetközi szabványok frissített támogatása és a praktikus ajánlatok révén az Akadálymentesség-ellenőrző minden korábbinál jobb lett a dokumentumok akadálymentessé tételében.

Szűrt levelek

A Szűrt levelek funkció segít abban, hogy a legfontosabb e-mailekre összpontosíthasson. A funkció a következő két lapra osztja a beérkezett üzeneteket: Szűrt és Egyéb. A legfontosabb e-mailek a Szűrt lapon foglalnak helyet, míg a többi levél is könnyedén elérhető marad – de még sincs útban – az Egyéb lapon. Értesülni fog az e-mailek Egyéb lapra való áthelyezéséről, és bármikor válthat a lapok között.

Látványosabb tartalmak

Érdekes képi elemekkel egészítheti ki dokumentumait, munkalapjait és bemutatóit. Ehhez Scalable Vector Graphics (SVG) formátumú képeket szúrhat be, amelyekre szűrőket alkalmazott.

Három időzóna megjelenítése

Különböző időzónákban kell értekezletet ütemeznie? Vegyen fel több időzónát a naptárba, így egyszerűen megtekintheti munkatársai foglaltsági adatait és megtalálhatja a mindenkinek megfelelő időpontot.

A dokumentumok meghallgatása

Ha mást is kell közben csinálnia, az Outlook felolvashatja Önnek az e-maileket. Mostantól úgy is lépést tarthat az e-mailekkel, hogy közben más feladatokat végez.

E-mailek megjelölése olvasottként törléskor

Ha a Törölt elemek mappa olvasatlan elemeket tartalmaz, mostantól egy gyors javítással gondoskodhat arról, hogy az összes törölt üzenet olvasottként jelenjen meg.

Feltűnő emlékeztetők

Beállíthatja, hogy az emlékeztetők az éppen használt ablak előtt jelenjenek meg, amikor előugranak. Ha ennél kevésbé látványos megoldást szeretne, úgy is beállíthatja az Outlookot, hogy a tálcán jelenítsen meg egy villogó értesítést.

Egyszerűbb e-mail-rendszerezés

Nem használja a Szűrt levelek funkciót? Visszaállítottuk a rendezési beállításokat és az Olvasatlan szűrőt az üzenetlista fölött.

Tudhatja, hogy kikkel fog értekezni

Akkor is láthatja mások értekezlet-összehívásokra adott válaszait, ha nem Ön az értekezlet szervezője.

Felhőalapú mellékletek automatikus letöltése

Ha egy e-mail-üzenetből a számítógépre húzza a levélhez csatolt OneDrive-mellékleteket, az adott fájlok másolata automatikusan letöltődik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.