Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kaspersky Antivirus 2020 - 1 eszköz MD 1 év

7.990 Ft
Menny.:db
  • Küldés: 1 órán belül
  • Jogtiszta szoftver
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • A Gamer Ellátón is tárolhatod
  • Viszonteladói kedvezmények
Nem értékelt

Leírás

A termékkulcsok kézbesítése e-mailben történik, a megrendeléstől számított ~1 órán belül!

A Kaspersky Lab egy biztonsági cég, amely biztonsági programokat gyárt. Alapította 1997. június 26-án, Eugene Kaspersky társalapítója. A központ Moszkvában és a regionális központokban látja el a helyi képviselők és partnerek tevékenységét Nyugat- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, az ázsiai-csendes-óceáni térségben és Japánban. A Kaspersky otthoni felhasználók számára kínál termékeket: Kaspersky Internet Security (KIS), Kaspersky Anti-Virus (KAV), Kaspersky Mobile Security (KMS), Kaspersky Anti-Virus for Mac, Kaspersky Password Manager és Kaspersky KryptoStorage. 2010-ben elindult a Kaspersky PURE nevű biztonsági csomag. A PURE több funkciót tartalmazott a Kaspersky Internet Securityhez képest: szülői felügyelet, biztonsági mentési eszköz, jelszókezelő, végleges fájl törlés és titkosítási eszköz.

BIZTONSÁG, ADATVÉDELEM, SZABADSÁG! LEGYEN MINDIG BIZTONSÁGBAN ONLINE – SZÖRFÖLJÖN, VÁSÁROLJON, KÖZVETÍTSEN ÉS TARTSA A KAPCSOLATOT BARÁTAIVAL!

MIÉRT MINKET VÁLASSZANAK? Bízzon díjnyertes termékeinkben, és óvja meg fontos adatait. KASPERSKY LAB IS #1 IN 60 COMPARATIVE TESTS. Az elmúlt év során végzett 94 összehasonlító teszten és értékelésen a Kaspersky termékek 60 esetben értek el első helyet, és 77 alkalommal végeztek az első három helyezett között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.