Barion Pixel

Binance

A Binance a legnagyobb kriptotőzsde. A kereskedési érték 2021 augusztusában meghaladja a napi 26 Mrd dollárt, ez közel 4.5x nagyobb, mint a volumenben utána következő Houbi Global nevű tőzsdéé. A Binance funkcióival és saját BSC hálózatával egyedi a piacon, rengeteg lehetőség tárul a felhasználó felé. A margin trading és spot trading mellett lehetőség van akár tőkeáttétes ügyletek bonyolítására vagy stakingre is, de saját, ingyenes bankkártyát is igényelhetünk a Binance-től, aminek menetéről és hasznosságáról a segédlet végén olvashattok.

 

Mit kell tennem ahhoz, hogy bejussak a Binance-re?

Regisztráció

Az alábbi linken történő regisztráció esetén 5% kedvezménnyel kereskedhetsz a Binance-en, ezzel rengeteg pénzt megtakarítva, ami a tranzakciós és váltási díjakat illeti.

 

 

Regisztráció menete


  • Add meg az e-mail címed és a jelszavad


  • E-mailben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt írd be a 6 üres helyre

 


Amint ezt megadtam, létrejött a regisztráció. A funkciókorlátozás nélküli használathoz legalább Basic szintű azonosítás szükséges, melyet a következő módon tudsz megtenni.

  • Kattints a jobb felső menüsorban található   alakzatra, majd a lenyíló menüben az Identification pontra.


  • Következő lépésként válaszd a Basic lehetőség alatt található Verify Now lehetőséget

 

  • Töltsd ki a keresztnév, vezetéknév és születési idő mezőt

  • Add meg az lakcímed, irányítószámod és a várost, ahol élsz

  • Ha ezt a képet látod, az azonosítás sikeres volt

A Basic azonosítás megléte engedélyezi a kriptovaluta fogadást és befizetést, kifizetésnek pedig 0.06 BTC-nek megfelelő valutánál szab határt.

A napi limit kibővítéséhez már Intermediate verifikációra van szükség, ahol napi 50.000$, vagy havi 500.000$ a limitünk, esetlegesen 100 BTC értékű kifizetés naponta. Ehhez viszont már személyes azonosításra is szükség van, ahol ellenőrzik a személyi igazolványt és összevetik a folyamat során készített önarcképpel is.