Barion Pixel

Binance kártya igénylése

2020 szeptemberétől bárki számára igényelhető a Binance saját bankkártyája. A kártya a kriptovaluták való életben való felhasználását hivatott terjeszteni azzal, hogy a Binance-en lévő kriptopénzt a váltón való manuális konvertálás nélkül fiat valutára váltja. A Binance a Swipe platformját használja erre a megoldásra, amit korábban felvásárolt, így ez is a váltó saját kezében van. 

A kártya támogatja az NFC-t, így Google Pay-hez, Samsung Pay-hez, vagy akár az Apple Pay-hez is tudjuk csatlakoztatni.

A kártya igénylése teljesen ingyenes.

 

Hogyan tudom igényelni én is a Binance kártyát?

Az igénylés regisztrációhoz kötött. Amennyiben még nem vagy beregisztrálja a váltóra, úgy az alábbi segédletünk alapján meg tudod ezt tenni.

Binance regisztráció


 

  • Az igénylést ezen a linken tudjátok elkezdeni a Get Started fülre kattintva kezdhetjük a folyamatot

 

 


 

  • Fogadjuk el a Szerződési Feltételeket majd kattintsunk a Confirm gombra

 

 


 

  • A következő lépésben a Binance a kártya aktiválásának idejéig le fog foglalni 0.05 BNB-nek megfelelő valutát, amit a fizikai kártya aktiválása után természetesen visszaad. Ebben a lépésben ki kell választani egy tetszőleges valutát, ami a 0.5 BNB-vel egyenlő.

 

 


 

  • Válasszuk ki, hogy milyen névformátumot szeretnénk a fizikai kártyára

 

 


 

  • Végül az utolsó lépés: adjuk meg az adatainkat, fogadjuk el újra a szerződési feltételeket és kattintsunk az Order Your Binance Card gombra!

 

 


 

  • Végül ha ezt az ablakot látjuk, sikeresen igényeltük a Binance kártyánkat. Várhatóan 14 munkanapon belül meg is fog érkezni.