Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Story About My Uncle / Steam Key GLOBAL

2.800 Ft
Menny.:db
  • Küldés: 1 órán belül
  • Jogtiszta szoftver
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • A Gamer Ellátón is tárolhatod
  • Viszonteladói kedvezmények
Nem értékelt

Leírás

A termékkulcsok kézbesítése e-mailben történik, a megrendeléstől számított ~1 órán belül!

Az A Story About My Uncle egy első személyben játszódó platform kalandjáték egy fiúról, akik az elveszett nagybátyja után kutat és egy általa eddig elképzelhetetlen világban találja magát.

Hívd segítségül a nagybátyád rejtélyes találmányait, amelyekkel hihetetlenül magasra és távolra ugorhatsz a gyönyörű környezetben, fedd fel a nagybátyád eltűnésének nyomait és találkozz fantasztikus lényekkel, akik segítségedre lesznek az utad során.

A mozgás az A Story About My Uncle-ben létfontosságú alapeleme a játékmenetnek: mászókampóval közlekedhetsz a világban és nagyszerű élményben lehet részed a sebesség és a szabadság kombinációjával.

Suhanj át egy egyedi stílussal rendelkező játékvilágon és rejtélyes történeten, amely a szemeid előtt bontakozik ki.

Mászókampó: Egy hatalmas erejű szerkezet, amely eddig soha nem tapasztalt sebesség, sodrás és magasság élményével ajándékoz meg.

Fedezd fel a világot: Látogass egy csodálatos és izgalmas világba, kezdve a paradicsomi barlangoktól a nyers, rejtélyes tájakig.

Hangsúly a történeten: Miközben a nagybátyád után kutatsz, saját történettel és sorssal rendelkező lényeket ismersz meg. Szánj időt a világ felfedezésére és merülj mélyebbre az eseményekbe.

Erőszak nélkül: A Story About My Uncle egy egyes szám első személyű játék, amelyet a nem erőszakos és a történetre, valamint hangulatra koncentráló játékmenet hajt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.